Ghidul femeii de succes: Cum să ÎNVINGI bărbaţii la propriul joc şi să fii promovată pe poziţia pe care o visezi

Postat la 27 septembrie 2015 32 afişări

Ghidul femeii de succes: Cum să ÎNVINGI bărbaţii la propriul joc şi să fii promovată pe poziţia pe care o visezi

Ţintiţi mereu cât mai sus, construiţi-vă echipe puternice, nu refuzaţi niciodată o oportunitate de avansare deoarece consideraţi că nu veţi avea suficient timp pentru viaţa de familie, adoptaţi atitudinea ”yes we can” şi acceptaţi roluri mai importante chiar dacă nu sunteţi 100% convinse că aveţi toate competenţele necesare  pentru ele – acestea sunt doar o parte din sfaturile unor femei din top managementul unor mari companii din toată lumea pentru cele care vor să ajungă în funcţii de top management.

Ghidul femeii de succes: cum să ÎNVINGI bărbaţii la propriul joc şi să fii promovată pe poziţia pe care o visezi

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbati,
femeie
/actualitate/ghidul-femeii-de-succes-cum-sa-invingi-barbatii-la-propriul-joc-si-sa-fii-promovata-pe-pozitia-pe-care-o-visezi-14756555
14756555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.