Geta Energeta, o platformă online pentru auditarea şi certificarea energetică a primit o finanţare de 50.000 euro de la Raiffeisen Bank

Postat la 08 august 2019 52 afişări

În primul an de activitate start-up-ul Geta Energeta ţinteşte venituri de 180.000 euro.

Geta Energeta, o platformă online pentru auditarea şi certificarea energetică a primit o finanţare de 50.000 euro de la Raiffeisen Bank

Geta Energeta, o platformă online specializată în furnizarea de servicii de audit şi certificare energetică, a obţinut o finanţare de 50.000 de euro prin pro­gra­mul factory by Raiffeisen Bank, sumă cu care start-up-ul local porneşte prac­tic la drum. Platforma a fost fondată de doi antreprenori locali - Valentina Tam­bou, care are o pregătire profe­sio­nală în administrarea afacerilor şi peste şase ani de experienţă în acest domeniu, şi Bogdan Uţă, fondatorul Web Creatif­gra­fix SRL, agenţie de marketing şi dez­voltare web.

„Este mult de muncă în domeniul eficienţei energetice a clădirilor. Noi ne-am propus să începem cu o infor­mare co­rectă şi completă a cetăţenilor. Nu mulţi se gândesc la consumul zilnic de ener­gie necesar pentru funcţionarea pro­priei locuinţe, însă şi mai puţini înţe­leg impactul unui consum ridicat de energie asupra mediului înconjurător”, a declarat Valentina Tambou, cofon­da­tor al proiectului Geta Energeta.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
finantare,
online,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.