General Motors vrea să angajeze în următorii cinci ani până la 10.000 de angajaţi în IT

Postat la 10 septembrie 2012 11 afişări

General Motors vrea să angajeze până la 10.000 de persoane în IT în următorii trei-cinci ani, în cadrul unei campanii de îmbunătăţire a competenţelor companiei în domeniul tehnologiei informaţiei, transmite Bloomberg.

Producătorul auto american a anunţat recent că prima parte a programului a fost lansată prin angajarea a 500 de persoane la noul centru IT deschis în Austin, Texas.

GM lucrează încă la aspectele de detaliu ale proiectului, însă "va fi vorba de un număr mare de angajaţi, lucru de aşteptat de la o companie globală", a declarat directorul executiv de informaţie al GM, Randy Mott.

Întrebat dacă grupul va angaja peste 10.000 de persoane, Mott a spus că cifra va fi "în această zonă, însă ceva mai mică".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
General Motors,
angajati,
IT
/actualitate/general-motors-vrea-sa-angajeze-in-urmatorii-cinci-ani-pana-la-10-000-de-angajati-in-it-10046638
10046638
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.