Gardianul si Ziua si-au suspendat si aparitia online

Postat la 25 ianuarie 2010 8 afişări

Editiile online ale ziarelor Gardianul si Ziua, care si-au sistat aparitia in format print la inceputul lunii ianuarie, nu vor mai fi disponibile nici online, incepand de luni, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii acestora.

Potrivit lui Alecu Racoviceanu, membru in consiliul editorial al publicatiei, editia online a ziarului Gardianul a fost inchisa. De altfel, ultima actualizare a site-ului dateaza din 17 ianuarie.

"Incepand de azi (luni, n.r.), ziarul Ziua isi sisteaza si aparitia online", a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Palsu, directorul general al publicatiei. Palsu a precizat ca la Ziua online lucrau 14 jurnalisti, carora le va fi intrerupt contractul de munca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Ziua,
Gardianul,
online,
suspendare,
aparitie
/actualitate/gardianul-si-ziua-si-au-suspendat-si-aparitia-online-5444012
5444012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.