GALERIE FOTO - 10 afaceri de "facatura", inventate de chinezi

Autor: Ana Raduta Postat la 07 august 2011 62 afişări

China este unul dintre cele mai mari centre mondiale de reproduceri dupa modelele originale. Fie ca este vorba de haine, ceasuri, lanturi de restaurnate sau chiar parcuri tematice, chinezii sunt in stare sa copieze orice idee cu succes in restul lumii.

Piata produselor contrafacute se transforma intr-o amenintare tot mai mare pentru producatorii originali, mai ales intr-o economie in care multi clienti prefera produsele mai ieftine, chiar daca asta inseamna ca sunt contrafacute.

Din acest punct de vedere, China este paradisul celor care se ocupa cu preluarea unor idei de afaceri si copierea lor si este greu de crezut ca o alta tara ar putea sa-i doboare suprematia prea curand.

SURSA: cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aaceri,
chinezi,
contrafacute
/actualitate/galerie-foto-10-afaceri-de-facatura-inventate-de-chinezi-8581017
8581017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.