GAFA URIAŞĂ făcută de Liviu Dragnea. Toţi parlamentarii au rămas fără cuvinte când au văzut GESTUL NEAŞTEPTAT al şefului PSD

Postat la 12 octombrie 2017 2035 afişări

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, miercuri, că a votat „din greşeală” moţiunea simplă depusă de opoziţie împotriva ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, el menţionând că acesta nu figurează, însă, pe lista remaniabililor.

GAFA URIAŞĂ făcută de Liviu Dragnea. Toţi parlamentarii au rămas fără cuvinte când au văzut GESTUL NEAŞTEPTAT al şefului PSD

„După pledoaria domnului Bichineţ nu am fost atent şi am votat 'pentru' (moţiunea simplă, n.r.). Îmi cer scuze. Din greşeală”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, este remaniabil, Dragnea a negat.

Chestionat dacă a fost finalizată lista remaniabililor, Dragnea a răspuns: „Nici nu am început-o”.

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ i-a transmis, miercuri, liderului PSD Liviu Dragnea, de la tribuna Camerei Deputaţilor: „Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, el referindu-se astfel la prezenţa în sala de plen, împreună, a lui Dragnea şi a premierului Mihai Tudose.

„Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaştem: primul-ministru şi Liviu Dragnea coborând printre noi. (...) Eu mă bucur că sunteţi aici şi că aţi venit amândoi pentru că daţi un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat patru ani la UNCJR şi în momente de balans trebuie să dai dovadă de inteligenţă. Iar Corneliu Bichineţ de la Vaslui vă spune direct: Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, a spus Bichineţ de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Premierul Mihai Tudose a venit, miercuri, la Camera Deputaţilor, el având o discuţie de aproximativ o jumătate de oră cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.