Gabriel Baltă - eliberat din postul de prefect la Buzău, noul prefect este Maria Buleandră

Postat la 29 ianuarie 2014 68 afişări

Gabriel Baltă a fost eliberat din postul de prefect al judeţului Buzău, în locul acestuia fiind numită Maria Buleandră, care a condus până în prezent Biroul de control al legalităţii din prefectură, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Gabriel Baltă - eliberat din postul de prefect la Buzău, noul prefect este Maria Buleandră

 Schimbarea a fost decisă în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Marţi seara, premierul Victor Ponta a anunţat că Guvernul va numi, în şedinţa de miercuri, un alt prefect în judeţul Buzău.

"Vreau ca şi în teritoriu toată lumea să îşi facă datoria şi vreau mai multă competenţă. Pe cei care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor îi înlocuim. La Buzău înţeleg că lucrurile nu au mers bine şi, la propunerea ministrului de Interne (post ocupat în prezent, ca interimar, de Gabriel Oprea - n.r.), mâine o să numim un alt prefect la Buzău, capabil să facă faţă la aceste încercări. E valabil pentru toţi ceilalţi reprezentanţi ai Ministerului de Interne şi ai Guvernului", a spus Ponta, prezent, marţi seara, la Ministerul de Interne.

Vicepremierul Liviu Dragnea anunţase anterior că nu sunt foarte multe şanse ca Gabriel Baltă să mai fie prefect, dar că decizia va fi luată săptămâna viitoare, după rezolvarea problemelor meteorologice, deoarece nu este normal ca schimbarea să fie efectuată acum.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gabriel-balta-eliberat-din-postul-de-prefect-la-buzau-noul-prefect-este-maria-buleandra-11986649
11986649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.