Fuziunea prin contopire a PNL cu PDL, amânată până la 1 octombrie

Autor: Otilia Ciocan Postat la 08 septembrie 2014 30 afişări

Dosarul de fuziune prin contopire a PNL cu PDL va fi analizat în 1 octombrie, astfel încât instanţa să judece mai întâi fuziunea prin contopire a PDL cu Partidul Forţa Civică, a decis, luni, Tribunalul Bucureşti.

Avocaţii au depus la dosar dovada că a fost achitată taxa de timbru, dar şi dovada faptului că a fost publicat anunţul cu privire la contopirea celor două partide, într-un ziar central de mare tiraj.

Tribunalul Bucureşti ar fi trebuit să judece luni fuziunea prin contopire a PNL cu PDL, după ce la primul termen de judecată nu au fost citate parţile în mod corespunzător. Instanţa a decis, la termenul din 7 august, amânarea discuţiilor până la 8 septembrie, după ce la apelul nominal făcut în sala de judecată nu a răspuns atunci niciuna dintre părţi.

PDL şi PNL au depus în 5 august, la Tribunalul Bucureşti, documentele pentru fuziunea prin contopire.

Reprezentanţii PDL şi ai PNL au aprobat în 26 iulie, în unanimitate, într-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire şi statutul noului partid.

Protocolul de fuziune dintre PNL şi PDL fusese adoptat şi separat de reprezentanţii PNL, respectiv ai PDL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FUZIUNE,
PNL,
PDL
/actualitate/fuziunea-prin-contopire-a-pnl-cu-pdl-amanata-pana-la-1-octombrie-13228129
13228129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.