Functionarii publici renunta la greva de miercuri

Postat la 04 mai 2010 29 afişări

Reprezentantii Federatiei Nationale din Administratie Publica au anuntat ca renunta la greva programata pentru miercuri, dupa discutiile purtate marti cu reprezentantii ministerelor.

Sindicalistii precizeaza ca suspenda greva generala pana in 21 mai, perioada in care Guvernul promite ca va realiza o baza de date cu privire la reincadrari, astfel incat sa fie facuta o analiza exacta a celor care au pierdut la salarii in urma aplicarii Legii 330/2009 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.

Presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie (FNSA), Valer Suciu, a declarat, marti, la finalul intalnirii cu reprezentantii Guvernului, ca oficialii Ministerului Muncii si ai Ministerului de Finante au promis ca vor retrage Ordinul 32/42 din 2010 si vor stabili termene pentru centralizarea unor date privind reincadrarea personalului din administratia publica.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
functionari,
greva
/actualitate/functionarii-publici-renunta-la-greva-de-miercuri-6088733
6088733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.