Funcţiile ascunse ale Google Maps. Ce ar trebui să ştim

Postat la 19 martie 2023 1907 afişări

Funcţiile ascunse ale Google Maps. Ce ar trebui să ştim

Atunci când accesaţi funcţia Street View, puteţi vedea orice stradă fără a fi prezent acolo.

Acum puteţi mări imaginea prin dubla atingere sau prin menţinerea degetului pe ecran.

Google Maps vă permite, de asemenea, să vă creaţi hărţi şi să plasaţi pieţe pentru toate locurile importante pe care doriţi să le vizitaţi.

Google Maps are toate informaţiile de care aveţi nevoie, dar ştiaţi că există funcţii uimitoare în cadrul aplicaţiei? Google Maps este una dintre cele mai utilizate aplicaţii. Oamenii o folosesc pentru a afla cum să ajungă la aproape orice – de la cel mai apropiat cinematograf la un salon de înfrumuseţare local. Aceste caracteristici fac din Google Maps mai mult decât un simplu instrument de navigare.

Îmbrăcarea lui Pegman

Toată lumea îl ştie pe Pegman – un omuleţ galben pe care îl puteţi trage în jur şi activa vizualizarea la nivel de stradă. Cu toate acestea, pe un desktop este posibil să îl vedeţi pe Pegman îmbrăcat. În diferite zone veţi vedea diferite ţinute pentru Pegman. De exemplu, atunci când îl trageţi pe Pegman peste Loch Ness, acesta devine un monstru verde. Costumul lui Pegman se schimbă, de asemenea, la anumite date.

Înapoi în timp

Atunci când accesaţi funcţia Street View, puteţi vedea orice stradă fără a fi prezent acolo. Totuşi, ştiaţi că puteţi accesa şi fotografiile vechi ale străzii respective? Google Maps a activat această funcţie pe desktop-uri în 2014 şi o activează şi pe dispozitivele mobile.

Cititit mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ascundere,
functii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.