Franţa ar putea să renunţe la participarea la Jocurile Olimpice, dacă securitatea nu va fi garantată

Postat la 22 septembrie 2017 55 afişări

Jocurile Olimpice de iarnă, programate în 2018 la Pyeongchang (Coreea de Sud), nu mai sunt atât de sigure, în urma conflictului dintre Statele Unite şi Coreea de Nord, care se agravează de la o săptămână la alta.

Franţa ar putea să renunţe la participarea la Jocurile Olimpice, dacă securitatea nu va fi garantată

Prima declaraţie fermă care ridică multe semne de întrebare în privinţa organizării competiţiei supreme a venit joi seara din Franţa. Laura Flessel, ministul Sporturilor, a declarat că Franţa este gata să renunţe la participarea la Jocurile Olimpice, dacă securitatea nu va fi garantată.

Donald Trump a ameninţat că va "distruge total" Coreea de Nord în cazul unui atac lansat de regimul de la Phenian condus de Kim Jong-un asupra Statelor Unite şi aliaţilor săi, inclusiv Coreea de Sud. "Omul-rachetă se află într-o misiune sinucigaşă pentru el şi pentru regimul său", a spus Trump în această săptămână, evidenţiind că programul nuclear al regimului nord-coreean "ameninţă întreaga lume cu o pierdere inimaginabilă de vieţi omeneşti”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.