Franks: Romania va inregistra o crestere economica pozitiva in 2011

Postat la 30 octombrie 2010 18 afişări

Seful delegatiei FMI in Romania, Jeffrey Franks, a declarat sambata ca reprezentantii Fondului l-au pus la curent pe presedinte cu optiunile existente si actiunile necesare "pentru a putea merge inainte", mentionand ca institutia considera ca Romania va inregistra crestere economica in 2011.

"Am discutat cu presedintele Basescu toate... L-am pus la curent cu toate discutiile pe care le-am avut pana acum si cu toate optiunile pe care le avem si actiunile pe care trebuie sa le luam pentru a putea merge inainte. Am discutat in termeni generali obiectivele noului acord si vom discuta in detaliu cand vom reveni in vizita urmatoare", a spus Franks. El a subliniat ca "obiectivul cheie" al viitorului acord va fi consolidarea realizarilor privind stabilizarea economica obtinute prin ultimul acord. "Dar trebuie sa adaugam la asta reforme structurale care vor genera in viitor o crestere economica mai mare", a adaugat seful delegatiei FMI in Romania.

Intrebat daca Romania va avea crestere economica anul viitor, oficialul FMI a raspuns: "Credem ca da, cresterea va fi pozitiva anul viitor".

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
Franks,
PIB,
reforme,
Basescu,
acord,
crestere
/actualitate/franks-romania-va-inregistra-o-crestere-economica-pozitiva-in-2011-7631975
7631975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.