Franks: Romania poate accelera cresterea economica, dar cu reforme satisfacatoare si investtii solide

Postat la 30 iulie 2011 7 afişări

Romania va continua sa inregistreze in acest an crestere economica si chiar sa accelereze anul viitor ritmul de crestere, dar numai prin continuarea "satisfacatoare" a reformelor, imbunatatirea absorbtiei fondurilor UE si planuri de investitii solide, a afirmat seful delegatiei FMI, Jeffrey Franks.

El s-a intalnit, sambata, la Palatul Victoria, cu premierul Emil Boc, pentru o ultima discutie inaintea finalului actualei misiuni a FMI, CE si BM la Bucuresti. "Impartasim parerea ca, in conditiile continuarii reformelor si al progresului acestora in mod satisfacator, impreuna cu imbunatatirea absorbtiei fondurilor europene structurale, cu planuri de investitii solide, avem toate motivele sa speram ca veti continua cu o crestere pozitiva si chiar veti accelera cresterea in 2012", i-a spus Franks premierului Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
franks,
evolutie,
economie
/actualitate/franks-romania-poate-accelera-cresterea-economica-dar-cu-reforme-satisfacatoare-si-investtii-solide-8546011
8546011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.