Franks: Nu anticipez modificari majore privind prognoza de crestere economica a Romaniei in acest an

Postat la 21 ianuarie 2010 15 afişări

Seful misiunii FMI de evaluare a acordului stand-by, Jeffrey Franks, nu anticipeaza schimbari majore in ceea ce priveste prognoza de crestere economica a Romaniei pentru acest an, dar considera ca este posibila chiar si o modificare in scadere a acestei estimari.

"Inca lucram la analiza noastra. Misiunea Fondului abia a inceput si de aceea nu vreau sa avansez nicio prognoza in acest moment. Cu toate acestea nu anticipez modificari majore. Exista intotdeauna un interval in jurul prognozei centrale. Cresterea economica ar putea fi peste nivelul anticipat, insa s-ar putea situa si sub estimarea de 1,3%", a declarat Franks.

Potrivit Mediafax, seful misiunii FMI de evaluare a acordului cu Romania, Jeffrey Franks, a declarat, joi, ca o decizie in privinta eliberarii a jumatate din urmatoarele doua transe catre bugetul de stat nu a fost luata inca, acest lucru urmand sa fie stabilit dupa discutiile din urmatoarele zile.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
Franks,
prognoza,
crestere,
scadere
/actualitate/franks-nu-anticipez-modificari-majore-privind-prognoza-de-crestere-economica-a-romaniei-in-acest-an-5394791
5394791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.