Fostul ministru de Interne, Cristian David, urmărit penal pentru că a luat mită 500.000 de euro

Postat la 21 ianuarie 2015 58 afişări

Procurorii DNA l-au chemat pe fostul ministru al Internelor la DNA pentru a-i aduce la cunoştinţă că este urmărit pentru luare de mită, după ce ar fi primit 500.000 de euro pentru a interveni, în 2007, la prefectul de atunci al judeţului Buzău, Cristinel Bîgiu, în cazul unui teren de 15 hectare.

 Fostul ministru al Internelor Cristian David a venit, miercuri dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, după ce pe numele lui a fost emis şi un mandat de aducere, în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

Potrivit unor documente ale procurorilor DNA, obţinute de MEDIAFAX, în 19 ianuarie s-a dispus începerea urmăririi penale în cazul lui Cristian David, pentru luare de mită, iar o zi mai târziu a fost pusă în mişcare acţiunea penală.

Cristian David este acuzat că a primit 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul judeţului Buzău, Cristinel Bîgiu, în vederea stabilirii dreputului de proprietate în cazul unui teren de 15 hectare din municipiu, de către Comisia Judeţeană Buzău pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-ministru-de-interne-cristian-david-urmarit-penal-pentru-ca-a-luat-mita-500-000-de-euro-13777677
13777677
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.