A condus cinci ani cel mai de succes produs românesc în străinătate, iar acum vinde cămăşi în magazinul Cocor

Autor: Ioana Matei Postat la 14 noiembrie 2013 5032 afişări

După ce Răzvan Vâlceanu, fostul general manager al Bitdefender Romania, a intrat în industria fashion şi a lansat brandul de cămăşi made to measure ce-i poartă numele, el şi-a lansat colecţia şi în Cocor Store.

A condus cinci ani cel mai de succes produs românesc în străinătate, iar acum vinde cămăşi în magazinul Cocor

Începând cu luna noiembrie, odată cu intrarea brandului în Galeria Designerilor Români, va fi disponibilă şi prima colecţie de cămăşi ready to wear pentru bărbaţi si femei. 

„Am ales să marcăm colaborarea cu Cocor Store prin lansarea primei colecţii Răzvan Vâlceanu ready to wear şi ne dorim o relaţie pe termen lung. Cocor Store va deveni un showroom permanent în care clienţii noştri să îşi poată comanda inclusiv cămăşi made to measure,” a declarat Răzvan Vâlceanu.

Răzvan Vâlceanu (36 de ani) a absolvit Academia de Studii Economice (două facultăţi - Comerţ-Turism şi Marketing) şi după ce a lucrat aproape un deceniu în industria de securitate atât virtuală la Bitdefender, cât şi fizică la Assa Abloy, a decis să îşi facă un business propriu, de cămăşi made to measure, de la care aşteaptă o cifră de afaceri de 100.000 de euro în primul an.

Prima colecţie ready to wear Răzvan Vâlceanu cuprinde şapte modele de cămăşi smart casual pentru bărbaţi şi femei. În afară de colectia ready to wear Răzvan Vâlceanu, în Galeria Designerilor Români va exista şi posibilitatea achiziţionării cămăşilor made to measure. Clienţilor li se vor lua măsurile, îşi vor alege stilul cămăşii (business, smart casual sau festiv) şi elementele pe care doresc să le personalizeze, iar acestea le vor fi livrate ulterior.

Sub sloganul "We speak shirts", brandul  propune o imagine clasic-modernă, de inspiraţie hi-tech, minimalist-luxuriantă. Cămăşile Răzvan Vâlceanu se adresează oamenilor  cu venituri peste medie din zona de business: mid-manageri, manageri, CEO şi antreprenori.  Pentru aceştia, imaginea personală este o preocupare activă, venind în completarea pregătirii şi competenţelor lor profesionale.  Totodată, ei sunt oameni care nu dispun de mult timp liber pe care să îl aloce cumpărăturilor de fiecare dată când doresc să-şi reînnoiască garderoba.  Gândit pentru această categorie de consumatori, conceptul brandului vine în întâmpinarea nevoilor lor, oferindu-le posibilitatea de a-şi personaliza cămăşile până în cele mai mici detalii, de la tipare până la butoniere.

Răzvan Vâlceanu a absolvit Academia de Studii Economice, însă s-a angajat încă din timpul facultăţii, din primul an. Primul job a fost de agent de asigurări, apoi a devenit operator PC la un institut de cercetare de piaţă şi apoi a lucrat în cercetare la aceeaşi companie. În 2002 a ajuns la dezvoltatorul imobiliar Impact, iar după doi ani s-a mutat la Bitdefender, afacere deţinută de antreprenorul român Florin Talpeş, ca partner account manager. În 2007 a ajuns director general, poziţie pe care a rămas până anul trecut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-condus-cinci-ani-cel-mai-de-succes-produs-romanesc-in-strainatate-iar-acum-vinde-camasi-in-magazinul-cocor-11683188
11683188
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.