Fost strateg la Casa Albă: Distrugerea Huawei, mai importantă decât orice acord cu China/ Trump nu va da înapoi în războiul comercial

Postat la 23 mai 2019 253 afişări

Un fost strateg-şef la Casa Albă susţine că Donald Trump nu va da înapoi în războiul comercial cu China, iar măsurile luate împotriva Huawei se vor menţine. Motivul îl reprezintă distrugerea acestei companii, care, potrivit expertului, ar fi de zece ori mai importantă decât încheierea unui acord comercial cu China.

Fost strateg la Casa Albă: Distrugerea Huawei, mai importantă decât orice acord cu China/ Trump nu va da înapoi în războiul comercial

Potrivit lui Steve Bannon, Chinei i s-a permis prea multă vreme să acţioneze anticompetitiv la nivel global şi să îşi protejeze piaţa internă, în timp ce s-a dezvoltat cu banii proveniţi din America. Acum, statul asiatic vrea să înlocuiască SUA din poziţia de cea mai mare putere militară şi economică a lumii, iar din acest motiv Trump nu va da înapoi în războiul comercial, a explicat Bannon într-un interviu acordat publicaţiei South China Morning Post.

Cu toate acestea, până acum administraţia Trump nu a prezentat dovezi clare în sprijinul teoriei că Huawei spionează pentru guvernul de la Beijing, cu care gigantul ar avea relaţii apropiate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
refuz,
huawei,
razboi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.