Ford aşteaptă profit în Europa în 2015, iar GM vrea să elimine pierderile un an mai târziu

Postat la 11 septembrie 2013 39 afişări

Ford Motor aşteaptă să obţină profit anual în Europa în 2015, în timp ce General Motors (GM) anticipează să elimine pierderile un an mai târziu, relatează Bloomberg.

Ford aşteaptă profit în Europa în 2015, iar GM vrea să elimine pierderile un an mai târziu

 "Am atins nivelul minim. Nu există semne majore de revenire, dar se pare că avem o evoluţie liniară", a declarat la Frankfurt Stephen Odell, şeful operaţiunilor din Europa ale Ford.

Întrebat de un reporter când va reveni compania la profit în Europa, Odell a menţionat anul 2015.

Ford şi GM, cei mai mari producători auto americani, lucrează să scape de pierderile din Europa, unde piaţa este în declin de şase ani.

În primul semestru, vânzările de vehicule în Europa au scăzut cu 6,7%, la 6,44 milioane unităţi, potrivit datelor asociaţiei ACEA.

Odell a mai spus că Ford va lansa în Europa cel puţin 25 de noi modele, în următorii cinci ani, cu 10 mai multe decât anunţase compania în octombrie anul trecut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ford-asteapta-profit-in-europa-in-2015-iar-gm-vrea-sa-elimine-pierderile-un-an-mai-tarziu-11316076
11316076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.