Fly Romania va lansa zboruri pe ruta Bucureşti - Palermo

Postat la 06 mai 2014 38 afişări

Operatorul aerian Fly România, deţinut de omul de afaceri Ovidiu Tender, a anunţat lansarea unui nou zbor internaţional în programul de vară, pe ruta Bucureşti - Palermo.

Fly Romania va lansa zboruri pe ruta Bucureşti - Palermo

 Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi joi, iar tarifele pornesc de la 29,9 euro.

"Prin introducerea oraşului Palermo în programul nostru de vară am ajuns deja la şapte destinaţii internaţionale, iar intenţia noastră este să extindem rutele şi purtăm în continuare discuţii cu mai multe aeroporturi în acest sens", a declarat, într-un comunicat, directorul executiv al Fly România, Cătălin Buţu.

Fly România va începe operarea de zboruri interne şi internaţionale de la mijlocul lunii mai.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,9 euro/zbor pentru Bucureşti - Timişoara şi 49,9 euro/zbor pentru Bucureşti - Tulcea, iar pe rutele internaţionale, preţurile pornesc de la 29,9 de euro/zbor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fly-romania-va-lansa-zboruri-pe-ruta-bucuresti-palermo-12593063
12593063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.