Florin Piersic împlineşte miercuri 85 de ani: Acum fiecare an împlinit e o victorie

Autor: Cosmin Pirv Postat la 27 ianuarie 2021 84 afişări

Florin Piersic împlineşte miercuri 85 de ani. „Acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranţă, cu bucurie”, a spus actorul, adăugând că nu îşi va sărbători ziua pe scenă, aşa cum obişnuia în ultimii ani, din cauza situaţiei create de pandemia de Covid.

Florin Piersic împlineşte miercuri 85 de ani: Acum fiecare an împlinit e o victorie

Într-un mesaj adresat publicului, duminică, cu titlul „Scrisoare pentru voi” şi publicat pe Facebook, Florin Piersic spunea că nu a avut niciodată reţineri în a-şi spune vârsta.

„Mai e puţin şi intrăm într-o săptămână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi ştiţi că n-am avut niciodată reţineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori şi mai ales actriţe care parcă sunt născuţi pe 29 februarie, aşa că înainteaza în vârstă o dată la patru ani. De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranţă, cu bucurie. O să vedeţi şi voi când veţi ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!”, a scris actorul pe reţeaua de socializare.

El a precizat că în acest an nu îşi va sărbători ziua pe scenă, aşa cum făcea de obicei.

„Şi acum vine marele <Dar>. Copii, e prea multă tristeţe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viaţă, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea, se zbate acum între viaţă şi moarte, din acelaşi motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ţinem de sărbătoriri. Şi dacă nu ne vom vedea faţă în faţă, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puţin”, a mai scris actorul.

Florin Piersic le promite însă spectatorilor că anul viitor va sărbători „şi pentru 85, şi pentru 86 la un loc”.

„Anul ăsta este anul Vărsătorului, aşa că sunt convins că ne aşteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. Vă rog să aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru. Fiţi buni unii cu alţii şi la anul, facem o sărbătorire şi pentru 85 şi pentru 86 la un loc! E o promisiune!”, a mai scris Florin Piersic pe reţeaua de socializare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
florin piersic,
85 de ani,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.