Firma de amenajări interioare Lemon Interior Design a ajuns la afaceri de 3 mil. euro în 2018

Postat la 04 iunie 2019 150 afişări

Compania de amenajări interioare Lemon Interior Design, deţinută de Cristina Căpitanu şi Elena Oancea, intră pe segmentul de birouri, după ce portofoliul acesteia s-a dezvoltat până acum pe rezidenţial.

Firma de amenajări interioare Lemon Interior Design a ajuns la afaceri de 3 mil. euro în 2018

„Avem deja în desfăşurare mai multe proiecte de amenajare a unor spaţii de birouri, unul dintre acestea fiind One North Gate. Nu este însă vorba despre amenajări standard, cu care suntem obişnuiţi atunci când vine vorba de birouri, ci de spaţii-concept. Cererea tot mai mare pentru astfel de amenajări, venită din partea clienţilor noştri din rezidenţial ne-a făcut să ne dorim să acoperim şi această zonă”, spune Cristina Căpitanu, co-fondator Lemon Interior Design.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
design,
afaceri,
firma,
birouri,
companie,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.