Apple ar putea anunţa închiderea iTunes, după 18 ani

Postat la 03 iunie 2019 39 afişări

Compania Apple ar putea anunţa închiderea aplicaţiei muzicale iTunes, după 18 ani, luni, în timpul unei conferinţe mondiale dedicate dezvoltatorilor (Worldwide Developers Conference), organizată în oraşul San Jose din statul american California, potrivit Bloomberg.

Apple ar putea anunţa închiderea iTunes, după 18 ani

Mişcarea, scrie Bloomberg, face parte din strategia companiei de a se distanţa de iPhone ca produs principal şi a-şi dezvolta servicii pe bază de abonament.

Trei aplicaţii separate, cu muzică, podcast-uri şi conţinut TV, vor înlocui iTunes, printre acestea numărându-se Apple TV+, lansată la începutul acestui an.

iTunes a fost lansată în 2001, ca media player, librărie şi magazin online, însă aplicaţia a fost criticată în ultimii ani pentru că a inclus un număr crescut de opţiuni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.