Firea: STB va reduce cu 25% numărul mijloacelor de transport în comun din Bucureşti

Autor: Anamaria Cadis Postat la 18 martie 2020 115 afişări

Firea: STB va reduce cu 25% numărul mijloacelor de transport în comun din Bucureşti

„Înncepând de mâine dimineaţă (n.r. joi) se va reduce parcul auto al STB. Dar nu e motiv de îngrijorare pentru că s-a redus semnificativ numărul călătorilor”, a declarat Gabriela Firea la Digi 24.

„Trebuie să redimensionăm parcul auto şi astăzi în jurul prânzului vom anunţa dispoziţia şi la nivel oficial şi va fi comunicată pe cale ierarhică. Trebuie să-i protejăm pe călători, dar în aceste zile sunt tot mai puţini, pentru că au înţeles mesajul autorităţilor de a n u face acele drumuri care nu sunt obligatorii.

De asemenea trebuie să-i protejăm şi pe conducătorii auto pentru a nu ajunge în situaţia în care să nu aibă cine să mai conducă autobuzele, tramvaiele sau troleibuzele”, a explicat edilul Capitalei.

Primarul a mai spus că în maşinile care continuă să circule sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi pentru a proteja călătorii cât şi conducătorii auto.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stb,
masini,
parc auto,
reducere,
transport in comun

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.