Firea: Liderii centrali ai PNL îi sperie pe aleşii locali liberali, spunând că le fac dosare penale

Autor: Liviu Dadacus Postat la 03 septembrie 2014 37 afişări

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că liderii centrali ai PNL îşi doresc să îi ţină cu forţa pe aleşii locali liberali în partid şi, în acest sens, fie îi păcălesc că vor specula anumite chichiţe din lege, fie îi sperie că le vor face dosare penale.

”Am mai aflat tot prin prisma ieşirilor publice ale reprezentanţilor PNL că li se pregătesc dosare penale aleşilor locali de la PNL care ar îndrăzni să facă un pas în exterior. Cred că sunt nişte ameninţări făţişe care nu trebuie să fie tolerate şi sunt convinsă că toate pretextele juridice pe care le prezintă atât purtătorul de cuvânt al PNL, cât şi domnul Iohannis sunt până la urmă nişte speculaţii juricdice, le-aş putea spune mai mult, nişte aberaţii juridice”, a spus Firea.

Ea a arătat că prin aceste ameninţări şi păcăleli liderii centrali ai PNL îşi doresc să-i ţină cu forţa pe aleşii locali liberali în partid, astfel încât aceştia să nu uzeze de prevederile OUG prin care îşi pot alege partidul fără a-şi pierde mandatul.

”Liderii centrali ai PNL îi păcălesc pe aleşii locali că vor specula anumite chichiţe, că îi vor da în judecată în contencios adminsitrativ, că le vor face dosare penale peste dosare penale astfel încât să îi sperie şi să îi ţină cu forţa la PNL”, a mai spus Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
PNL,
/actualitate/firea-liderii-centrali-ai-pnl-ii-sperie-pe-alesii-locali-liberali-spunand-ca-le-fac-dosare-penale-13199149
13199149
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.