Firea îl parafrazează pe Dragnea în privinţa candidaţilor: Trebuie să fie şi patrioţi şi buni europeni

Postat la 14 martie 2019 41 afişări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, la al VIII-lea Summit european al regiunilor şi oraşelor, desfăşurat la Bucureşti, că aude des întrebarea ce fel de europarlamentari trebuie să trimită statele UE, patrioţi sau europeni, spunând că ambele calităţi sunt necesare.

Firea îl parafrazează pe Dragnea în privinţa candidaţilor: Trebuie să fie şi patrioţi şi buni europeni

„Sunt o persoană care a fost ataşată permanent valorilor europene, chiar în această perioadă este o întreaga efervescenţă, atât în tara, cât şi în Europa, în vederea organizării alegerilor pentru Parlamentul European.

 

Aud din ce în ce mai des întrebarea, ce fel de persoane trebuie sa trimită naţiunile în PE, dacă trebuie sa fie patrioti sau buni europeni. (...) Trebuie sa ieşim în strada, sa vorbim cu cetăţenii şi cu siguranţă vom afla răspunsul la întrebarea ce fel de oameni trebuie sa trimitem în PE, patrioţi sau europeni. Deopotrivă, aş da eu răspunsul”, a declarat primarul Capitalei, Gabrela Firea, joi, la Parlament, la al VIII-lea Summit european al regiunilor şi oraşelor.

 

Al VIII-lea Summit european al regiunilor şi oraşelor se desfăşoară joi şi vineri la Bucureşti, în contextul deţinerii de către România preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

 

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai.

 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.