Firea cere închiderea şcolilor şi grădiniţelor în Bucureşti

Autor: Departamentul Social Postat la 09 martie 2020 61 afişări

Firea cere închiderea şcolilor şi grădiniţelor în Bucureşti

Primarul general Gabriela Firea cere, luni, închiderea şcolilor şi a grădiniţelor din Capitală, în contextul coronavirusului. „Aici nu ne mai salvăm doar individual”, spune Firea, care crede că menţinerea şcolilor deschise poate duce la răspândirea virusului.

Primarul general a spus, luni, că cere Comitetului Naţional să hotărască închiderea şcolilor, pentru a nu pune în pericol sănătatea copiilor.

„Cel puţin pe raza municipiului Bucureşti, şcolile şi grădini trebuie închise pentru a limita pe cât posibil răspândirea coronavirusului. Aceasta este propunerea noastră. Nu ne e teamă de nicio critică, pentru că aici nu ne mai salvăm doar individual”, a spus Firea.

Aceasta crede că situaţia poate fi agravată în preajma Paştelui, când mulţi oameni se întorc acasă.

„Ce facem? Închidem şcolile în vacanţa de Paşte? Eu spun că e prea târziu”, avertizează primarul general.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
şcoală,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.