Finantele vor bani din pokerul online

Postat la 12 mai 2010 50 afişări

In speranta de a mai incasa bani la bugetul de stat, statul vrea sa-i atraga pe patronii site-urilor de jocuri de noroc sa-si mute sediile in Romania

Ministerul Finantelor intentioneaza sa legifereze constituirea in Romania a unor firme specializate in jocuri de noroc online, cu conditia sa poata controla colectarea taxelor.

"Dupa ce am modificat legislatia, am avut o crestere spectaculoasa a veniturilor din jocuri. Vrem sa majoram si mai mult incasarile. Analizam reglementarea si autorizarea jocurilor online si, daca reusim sa controlam colectarea, le vom reglementa", a spus secretarul de stat Bogdan Dragoi, citat de Mediafax.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
finante,
poker,
online,
impozitare
/actualitate/finantele-vor-bani-din-pokerul-online-6111049
6111049
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.