Filmul "Kidnapped in Romania", cu Maia Morgenstern, proiectat pe 9 iunie, în Bucureşti - VIDEO

Autor: Dorina Călin Postat la 05 iunie 2015 120 afişări

Filmul "Kidnapped in Romania", în regia lui Carlo Fusco, cu actriţa Maia Morgenstern în distribuţie, va fi proiectat pe 9 iunie, de la ora 19.00, la Institutul Italian de Cultură din Bucureşti.

La eveniment vor participa regizorul Carlo Fusco şi actriţele Maia Morgenstern şi Ieva Lykos, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Filmul, care relatează povestea unor jurnalişti italo-americani ce dispar în timpul unei misiuni de lucru în România, a fost realizat la Piatra-Neamţ. În luna mai, pelicula a fost prezentată la Marché du film de Cannes, iar, din septembrie, va fi distribuită în Statele Unite ale Americii, Japonia şi în alte ţări.

Producătorul filmului este Abraam Fontana, producător executiv, Carlo Fusco, coproducători, Ileana Grigoraş şi Giuseppe Picone şi coproducător executiv, Bruno Rosato.

Scenariul este semnat de Carlo Fusco, Luciano Filippo Santaniello, iar regia îi aparţine lui Carlo Fusco.

Din distribuţia filmului fac parte actorii Michael Madsen, Maia Morgenstern, Paul Sorvino, Gouchy Boy, Abraam Fontana, Andrea Stefancikova, Eebra Toore, Dumitru Georgescu, Ileana Grigoraş.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/filmul-kidnapped-in-romania-cu-maia-morgenstern-proiectat-pe-9-iunie-in-bucuresti-video-14410128
14410128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.