Fiat Chrysler şi Renault parteneriat pe tema unei colaborări globale. Discuţiile ar fi într-un stadiu avansat

Autor: Departamentul Economic Postat la 26 mai 2019 19 afişări

Fiat Chrysler (FCA) şi Renault discută pe tema unei colaborări globale care ar putea rezolva unele dintre principalele puncte slabe ale celor doi constructori de automobile, informează Reuters, care citează două surse apropiate negocierilor.

Discuţiile sunt într-un stadiu avansat, au spus sursele.

Companiile nu au comentat informaţiile.

Presiunea pentru consolidare în rândul producătorilor de automobile a crescut odată cu provocările generate de trecerea la automobile electrice, înăsprirea reglementărilor privind emisiile şi nevoile financiare importante pentru dezvoltarea autovehiculelor conectate şi autonome.

FCA şi Renault au o capitalizare de piaţă combinată de aproape 33 de miliarde de euro (37 miliarde de dolari) şi vânzări globale totale de 8,7 milioane de vehicule.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AUTO,
ASOCIERE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.