După şapte ani de lucrări: Ştrand făcut lângă un SPA, nefuncţional deşi a fost inaugurat, deschis spre vizitare înainte de europarlamentare| FOTO

Autor: Adriana Mit Postat la 25 mai 2019 82 afişări

Primăria Lugoj a deschis spre vizitare ştrandul municipal înainte de alegerile europarlamentare, la care au început lucrările în urmă cu şapte ani. Acesta se află lângă un SPA inaugurat în urmă cu trei ani, în preajma alegerilor locale, dar care nu a fost dat în folosinţă nici până în prezent.

Primăria Lugoj, din judeţul Timiş, a luat decizia de a deschide ştrandul municipal înainte de alegerile europarlamentare, însă doar spre vizitare. Astfel, potrivit reprezentanţilor instituţiei, timp de patru zile, până duminică, ştrandul poate fi vizitat gratuit. Apoi, dacă vremea va permite, ştrandul va intra în programul normal de funcţionare.

„Primăria Lugoj aduce la cunoştinţa lugojenilor că ştrandul municipal complet renovat şi utilat este pregătit pentru funcţionare. În ultima parte a acestei săptămâni, ştrandul municipal poate fi vizitat de cetăţeni. Imediat ce starea vremii va permite şi temperatura apei din bazine depăşeşte 21° C, ştrandul municipal va intra în programul normal de funcţionare", a informat Primăria Lugoj.

Lucrările la ştrand au început în anul 2012, termenul iniţial de finalizare fiind în 2015. Recepţia finală a lucrărilor a avut loc însă abia în toamna anului trecut. În total, ştrandul are un bazin de sărituri cu trambulină, un bazin de agrement, un bazin pentru copii, un bazin pentru tobogan, un râu cu sens unic, două jacuzzi, opt duşuri şi două saune.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ŞTRAND,
VIZITARE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.