Fiat ar putea produce în Italia maşini Chrysler

Postat la 22 octombrie 2012 14 afişări

Fiat, ale cărui operaţiuni din Italia funcţionează la jumătate din capacitate, ar putea produce maşini Chrysler, potrivit unui plan analizat de directorul general al celor două companii auto, Sergio Marchione, au declarat surse apropiate situaţiei.

Utilizarea capacităţii Chrysler, companie controlată de Fiat, se află aproape de nivelul maxim, ca urmare a creşterii puternice a vânzărilor, scrie Bloomberg.

Marchione cere guvernului de la Roma să reducă taxele pe maşinile exportate, astfel încât să construiască competitiv în Italia maşini pentru America de Nord, au afirmat sursele. Un reprezentant al Fiat a refuzat să comenteze.

Şeful Fiat şi Chrysler lucrează încă la detaliile planului şi ar putea face un anunţ până la sfârşitul lunii octombrie, când este programată o informare privind ţintele strategice pentru Fiat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fiat,
Italia,
maşini,
Chrysler
/actualitate/fiat-ar-putea-produce-in-italia-masini-chrysler-10248947
10248947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.