Fenechiu: Cei vinovaţi de această grevă vor pleca acasă. Angajaţii CFR vor primi banii cel târziu joi

Postat la 16 ianuarie 2013 17 afişări

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că persoanele vinovate de întârzierea plăţii salariilor angajaţilor CFR "vor pleca acasă" şi că speră ca salariile să fie achitate miercuri, cel târziu joi.

"Vreau să mă conving că azi, sau cel târziu mâine, oamenii vor primi salariile", a spus ministrul.

El a adăugat că va face o analiză, iar cei vinovaţi de neplata la timp a salariilor vor plăti.

"Nu ştiu cine va pleca acasă, dar sigur vor fi oameni care vor pleca", a spus el.

Fenechiu a arătat că şi anul trecut în ianuarie au fost întârzieri la plata salariilor, iar întârzierea din 2013 - însumând 49 milioane lei doar pentru CFR Infrastructură - s-a datorat unei "chestiuni procedurale complexe".

Potrivit lui Fenechiu, în mod normal ministrul nu trebuie să se implice în managementul companiilor, dar în această dimineaţă a primit zeci de telefoane pe acest subiect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fenechiu,
bani,
grevă,
CFR
/actualitate/fenechiu-cei-vinovati-de-aceasta-greva-vor-pleca-acasa-angajatii-cfr-vor-primi-banii-cel-tarziu-joi-10475250
10475250
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.