Femeia care vrea să cântărească o tonă. Câte kilograme are acum şi ce mănâncă în fiecare zi

Postat la 18 august 2011 29 afişări

O femeie din Arizona, SUA, vrea să devină cea mai grasă femeie din lume, iar scopul ei este să ajungă să cântărească o tonă.

Susanne Eman, în vârstă de 32 de ani, cântăreşte în prezent 330 de kilograme, însă vrea să depăşească 730 şi consumă peste 20.000 de calorii pe zi, scrie dailymail.co.uk. Femeia, mamă a doi copii, vrea să atingă 360 de kilograme până la sfârşitul anului. Susanne a depăşit-o deja în greutate pe Donna Simpson din New Jersey, care cântăreşte 317 kilograme.

"Mi-ar plăcea să văd dacă este posibil ca un om să cântărească o tonă. Un deţinător anterior al recordului cântărea 730 de kilograme, deci trebuie să am mai mult de atât", a declarat Susanne Eman. Femeia, care merge la supermarket o dată pe lună împreună cu fiii ei, Gabriel, de 16 ani, şi Brendin, de 12 ani, a declarat că în ritmul actual de îngrăşare va ajunge la greutatea de o tonă la vârsta de 41 sau 42 de ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
record,
greutate,
femeie,
sua
/actualitate/femeia-care-vrea-sa-cantareasca-o-tona-cate-kilograme-are-acum-si-ce-mananca-in-fiecare-zi-8630937
8630937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.