Felicitări! România a câştigat Campionatul European de Securitate Cibernetică 2019

Postat la 14 octombrie 2019 27021 afişări

Felicitări! România a câştigat Campionatul European de Securitate Cibernetică 2019

După ce s-a clasat de două ori consecutiv pe locul 2 la Campionatul European, în 2016 şi 2017, Team Romania reuşeşte să cucerească titlul european, chiar la Bucureşti. Medalia de argint a revenit echipei Italiei, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a poziţionat Team Austria. Clasamentul complet al competiţiei poate fi consultat pe site-ul ecsc.eu. 

 

Între 9 şi 11 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, a avut loc cea de-a şasea ediţie a Campionatului European de Securitate Cibernetică (ECSC 2019). Evenimentul, susţinut la nivel european de ENISA (European Union Agency for Cyberecurity), a fost organizat în premieră de România, prin intermediul CERT-RO, ANSSI şi Centrul Naţional Cyberint din cadrul SRI, potrivit unui comunicat de presă.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.