Aşa cum în urmă cu 10 ani românii mergeau la Viena să cumpere Bentley, acum toţi din regiune vin la Bucureşti

Postat la 14 octombrie 2019 164 afişări

Aşa cum în urmă cu 10 ani românii mergeau la Viena să cumpere Bentley, acum toţi din regiune vin la Bucureşti

Bucureştiul s-a transformat într-un hub pentru cei care doresc să achiziţioneze automobile de peste 200.000 de euro, pe măsură ce aproape toate mărcile din segmentul de lux au centre locale.

Vânzările centrelor locale din segmentul maşinilor de peste 200.000 de euro este sus­ţinut atât de clienţii ro­mâni, cât şi de cei din re­giune, precum Bulgaria, Serbia sau Republica Moldova.

„Acum 10 ani toată lumea mergea la Viena, inclusiv clienţii din România. Acum cei din ţările din regiune vin la Bu­cureşti, iar românii nu mai au motive să se ducă în Viena. Spre exemplu, din punctul de vedere al parcului de test, avem ace­leaşi maşini ca Viena, din punctul de ve­dere al construcţiei, al showroomului, sun­tem peste. Noi sun­tem la ultimul standard, ei urmează, dar acolo este vorba de un pro­iect mai amplu. Strategia noastră este de a deveni un hub pentru zona Europei de Sud-Est. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
viena,
regiune,
romani,
vin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.