Federaţia Pensionarilor: Poşta Română încasează un comision, să ia măsuri pentru plata pensiilor

Postat la 14 mai 2013 38 afişări

Vicepreşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor, Viorel Copil, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că este dreptul angajaţilor din Poştă să protesteze, însă conducerea companiei trebuie să ia măsuri să ajungă pensiile în timp util la oameni, întrucât pentru acest serviciu încasează comision.

Federaţia Pensionarilor: Poşta Română încasează un comision, să ia măsuri pentru plata pensiilor

 "Ei trebuie să ia măsuri pentru ca banii să ajungă la pensionari. După ce că pensiile sunt atât de mici, ar mai lipsi să nu ajungă la timp. Am încercat de o oră şi jumătate să vorbesc cu cineva din conducerea Companiei Naţionale Poşta Română, pentru a găsi o soluţie, şi nu reuşesc. E lupta lor, revendicările sunt ale lor şi nu le cunosc, dar conducerea Poştei este obligată să rezolve această problemă", a spus Viorel Copil.

Liderul pensionarilor crede că s-ar putea găsi o soluţie pentru a se apela la anumiţi funcţionari care să meargă la pensionari, precizând că în Bucureşti se asigură în medie plata pensiei pentru 50.000 de oameni pe zi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/federatia-pensionarilor-posta-romana-incaseaza-un-comision-sa-ia-masuri-pentru-plata-pensiilor-10876425
10876425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.