FAN Courier reclamă un caz de înşelăciune cu anunţuri false de angajare

Autor: Ioan Dornescu Postat la 03 februarie 2015 93 afişări

Compania de curierat FAN Courier a anunţat că va sesiza organele de cercetare penală în legătură cu o tentativă de înşelăciune căreia i-au căzut victime persoane aflate în căutarea unei slujbe din mai multe oraşe.

În ultimele zile, la sediile FAN Courier din diferite oraşe s-au prezentat candidaţi la poziţia de şofer profesionist, care susţineau că au dat curs unui presupus anunţ postat în numele companiei, pe unul dintre portalurile de anunţuri gratuite.

"Unii dintre ei achitaseră în contul presupusei înscrieri a candidaturii o sumă indicată la telefon de autorul anunţului, alţii doreau să ştie unde trebuie să plătească această sumă de bani", au declarat într-un comunicat reprezentanţii companiei.

Compania atrage atenţia tuturor candidaţilor la un post în cadrul companiei că nu a pretins şi nu pretinde nici o sumă pentru înscrierea sau alte acţiuni derulate în timpul procesului de recrutare de personal.

"FAN Courier îşi selectează personalul şi colaboratorii exclusiv pe baza competenţelor profesionale şi recomandă tuturor celor interesaţi să solicite informaţii direct companiei, la numerele de telefon de pe website-ul www.fancourier.ro, secţiunea Contact sau pe pagina sa oficială de Facebook https://www.facebook.com/FANCourier", a spus Roxana Magopet, director de marketing al companiei.

FAN Courier va depune plângere penală împotriva autorului anunţului pe care îl acuză de înşelăciune, folosirea neautorizată a mărcii înregistrate şi de prejudicierea imaginii publice a companiei.

Compania de curierat a fost înfiinţată în 1998 şi este deţinută de Felix Pătrăşcanu şi fraţii Adrian şi Neculai Mihai. Cu afaceri de 62,5 milioane de euro în 2013, FAN Courier este unul dintre cei mai importanţi jucători din acest domeniu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FAN COURIER,
SESIZARE,
ÎNŞELĂCIUNE
/actualitate/fan-courier-reclama-un-caz-de-inselaciune-cu-anunturi-false-de-angajare-13800567
13800567
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.