Familia Tănăsoiu a închiriat un etaj din CSDA Siriului către un operator polonez de call-center-uri

Autor: Cristi Moga Postat la 23 ianuarie 2013 46 afişări

Operatorul polonez de call-center-uri Telbridge va deschide un prim birou pe piaţa locală într-un spaţiu de 640 de metri pătraţi închiriat în clădirea CSDA Siriului, dezvoltată de compania Primavera Development, controlată de familia Tănăsoiu.

Operatorul polonez de call-center-uri Telbridge va deschide un prim birou pe piaţa locală într-un spaţiu de 640 de metri pătraţi închiriat în clădirea CSDA Siriului, dezvoltată de compania Primavera Development, controlată de familia Tănăsoiu. În acest centru în care ar putea lucra în jur de 60 de angajaţi, ţinând cont de o distribuţie medie de 10 metri pătraţi pentru fiecare post.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/familia-tanasoiu-a-inchiriat-un-etaj-din-csda-siriului-catre-un-operator-polonez-de-call-center-uri-10517509
10517509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.