Faceţi parte din elita businessului românesc? Votaţi-vă colegul de afaceri preferat! Lansăm o nouă ediţie a anuarului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA

Autor: Ioana Matei Postat la 19 septembrie 2023 426 afişări

Faceţi parte din elita businessului românesc? Votaţi-vă colegul de afaceri preferat! Lansăm o nouă ediţie a anuarului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA

Business MAGAZIN realizează cu sprijinul Undelucram catalogul „100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA - EDIŢIA 2023”. Topul va fi publicat în luna octombrie şi va fi realizat în baza voturilor managerilor de companii şi reprezentanţilor de afaceri, din toate domeniile de activitate, de la multinaţionale, până la companii locale aflate la început de drum.

Dacă faceţi parte din top managementul companiilor din România, vă invităm să votaţi aici, până la data de 15 octombrie inclusiv: 

https://www.undelucram.ro/cei-mai-admirati-ceo-din-romania

„100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA" este singurul anuar al Business MAGAZIN organizat sub forma unui clasament, în care criteriul de departajare este poate cel mai subiectiv „activ” al unei persoane: imaginea. 

Raţiunea acestui proiect? Fiecare ediţie a catalogului reprezintă o colecţie de modele demne de urmat – în business şi nu numai. Vă invităm să vă alegeţi modelele!


 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.