Facebook raportează rezultate peste aşteptări, acţiunile cresc puternic

Postat la 24 octombrie 2012 8 afişări

Facebook, operatorul celei mai mari reţele de socializare online, a anunţat vânzări peste aşteptările analiştilor, un semn că începe să obţină încasări mai mari din reclame care-i vizează pe utilizatorii de dispozitive mobile.

Vânzările din trimestrul al treilea au urcat cu 32%, la 1,26 miliarde de dolari, în timp ce analiştii consultaţi de Bloomberg anticipau în medie 1,23 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Acţiunile au crescut cu până la 13% în tranzacţii derulate după închiderea bursei americane, după ce au închis şedinţa de marţi cu un avans mai mic de 1%, la 19,5 dolari. Începând de la listarea din mai şi până la finalul şedinţei de marţi, acţiunile Facebook au pierdut circa 50% din valoare.

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a accelerat investiţiile în instrumente menite să ajute companiile să atragă oamenii care socializează de pe dispozitive mobile, iar acestea au ajutat compania să obţină 14% din venituri din această zonă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
rezultate,
acţiuni
/actualitate/facebook-raporteaza-rezultate-peste-asteptari-actiunile-cresc-puternic-10253623
10253623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.