Facebook a lansat o funcţie de streaming video live pentru celebrităţi - FOTO

Autor: Florin Badescu Postat la 07 august 2015 76 afişări

Platforma de socializare Facebook a lansat o funcţie de streaming video live pentru celebrităţi, care este integrată în aplicaţia sa intitulată Mentions.

Noua funcţie va permite oricărei vedete care deţine un cont de Facebook oficial să transmită imagini cu sine în direct, care pot fi vizionate de toţi fanii din lista sa de contacte, informează bbc.com.

Funcţia nou creată va concura cu servicii similare, precum Periscope şi Meerkat, şi va apărea în fluxul de ştiri al acelor persoane.

Aplicaţia Facebook Mentions va permite astfel sportivilor, muzicienilor, politicienilor şi altor vedete să stea de vorbă în direct atât cu fanii lor, cât şi între ei.

Fanii vor putea să publice comentarii, să acţioneze butonul "Like" şi să distribuie anumite înregistrări video în timp ce urmăresc transmisiunile live respective.

Comentariile vor fi adăugate într-un ritm constant şi lizibil, iar vedetele vor avea totuşi posibilitatea de a stopa fluxul de comentarii sau să utilizeze filtre pentru a cenzura orice cuvinte pe care nu doresc să le vadă publicate în fluxurile lor de ştiri.

Utilizatorii vor fi anunţaţi prin alerte în legătură cu momentul în care prietenii lor sau personalităţile publice au început să vizioneze un astfel de streaming video, dar nu vor putea să distribuie streamingul live propriu-zis.

Dacă nu sunt conectaţi în momentul transmisiei live, utilizatorii pot să vizioneze imaginile mai târziu, pe pagina vedetei respective. Celebrităţile dispun însă de posibilitatea de a şterge înregistrarea respectivă, dacă doresc acest lucru.

Este un sistem diferit de Periscope (care păstrează înregistrările video timp de 24 de ore) şi de Meerkat (care şterge imediat înregistrările video după încheierea transmisiei).

Actorul Dwayne "The Rock" Johnson şi jucătoarea de tenis Serena Williams sunt printre primele vedete care vor difuza pe conturile lor de Facebook astfel de transmisiuni video în direct.

Cântăreţul country Luke Bryan, cântăreaţa pop Ashley Tisdale, jucătorul brazilian de fotbal Kaka şi cântăreţul canadian Michael Buble alcătuiesc un grup de celebrităţi despre care se spune că vor utiliza şi ele în curând noul serviciu creat de Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FACEBOOK,
VIDEO LIVE,
CELEBRITĂŢI
/actualitate/facebook-a-lansat-o-functie-de-streaming-video-live-pentru-celebritati-foto-14668085
14668085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.