Fabrica de facut bani din Centrul Istoric. Oprescu promite ca termina Lipscanii pana de Craciun

Postat la 02 decembrie 2010 25 afişări

Primele sase strazi din Centrul Istoric al Bucurestiului vor fi gata pana la Craciun, a spus, pentru gandul, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. "Imi place formidabil cum arata Centrul Istoric. Sase strazi vor fi gata pana la Craciun", a spus Oprescu.

Directorul general al Directiei Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, Madalin Dumitru, a precizat, pentru gandul, care vor fi cele sase strazi care intra in faza de finalizare: "Este vorba despre strazile Lipscani, Smardan, Tonitza, Filitti, Zarafi si Sfantul Dumitru. In privinta strazii Sfantul Dumitru, am insa cateva rezerve. Aici sunt unele probleme arheologice. De joi (astazi - n.r.) pe cele sase strazi va incepe agitatia".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reabilitare,
Centrul Vechi,
Bucuresti,
strazi,
Oprescu
/actualitate/fabrica-de-facut-bani-din-centrul-istoric-oprescu-promite-ca-termina-lipscanii-pana-de-craciun-7769875
7769875
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.