Fabrica care produce o motocicletă la fiecare 18 secunde

Autor: Florin Casota Postat la 17 aprilie 2017 465 afişări

Drumurile din India sunt pline au automobile şi cu foarte multe motocliete. De fapt, 47% din gospodăriile din India deţin o motocicletă, scrie CNN.

Fabrica care produce o motocicletă la fiecare 18 secunde

Hero MotoCorp este cel mai mare producător de motociclete din India. Fabrica se află în Neemrana, Rajasthan şi livrează nu mai puţin de o motocicletă la fiecare 18 secunde, sau 3 într-un minut.

Mii de piese sunt puse pe benzile rulante din fabrică şi aproape 300 de oameni lucrează la liniile de asamblare. O singură motocicletă poate fi compusă chiar şi din 2000 de piese. Alături de oameni lucrează şi roboţi care sudează, asamblează motoare şi vopsesc.

Cele mai populare culori sunt negru şi roşu. 16,5 milioane de motociclete s-au vândut în India anul trecut, de 50 de ori mai mult decât în SUA. 

Hero MotoCorp este producătorul nr 1 de autovehicule pe două roţi (motociclete, moped etc) şi are o cotă de piaţă de 52.4% pe segmentul de motociclete din India. De la înfiinţare (1923) până în prezent compania a vândut peste 65 de milioane de unităţi. Compania a realizat o cifră de afaceri de 422 de milioane de euro în 2016 cu un profit de peste 45 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.