Expulzarea romilor din Franta, amplu dezbatuta de presa internationala

Postat la 27 august 2010 21 afişări

Noul val de expulzare a romilor din Franta catre Romania a atras din nou atentia presei internationale, care, pe de o parte reia criticile interne si internationale la adresa politicii Guvernului francez, iar pe de alta parte stabileste o similitudine cu practicile naziste.

Franta a continuat, joi, expluzarea romilor catre Romania, unde au sosit doua avioane cu aproximativ 300 de persoane la bord, dar comentariile acestora ar putea spulbera orice speranta a francezilor ca acestia isi vor relua viata in Romania, comenteaza CNN.

"Este mai bine in Franta. Sunt aici (in Romania) in vizita si voi pleca din nou. Stau aici doar doua zile", afirma un baiat in varsta de 12 ani, care vorbeste franceza.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
expulzare,
romi,
Franta,
reactii,
presa
/actualitate/expulzarea-romilor-din-franta-amplu-dezbatuta-de-presa-internationala-7046117
7046117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.