Explicaţia pierderilor RA-APPS: închiriază apartamente în Sinaia cu 86 de lei pe lună

Autor: Cristi Moga Postat la 21 ianuarie 2013 13 afişări

Guvernul Ponta a făcut prin publicarea a patru liste cu chiriaşi ai RA-APPS un exerciţiu de transparenţă, dar nu merge mai departe să propună eficientizarea acestei entităţi a statului care în 2011 număra 2.000 de angajaţi (câte trei pentru fiecare proprietate prezentată) şi pierderi de 2,5 milioane de euro, la active de 900 de milioane de euro.

Guvernul Ponta a făcut prin publicarea a patru liste cu chiriaşi ai RA-APPS un exerciţiu de transparenţă, dar nu merge mai departe să propună eficientizarea acestei entităţi a statului care în 2011 număra 2.000 de angajaţi (câte trei pentru fiecare proprietate prezentată) şi pierderi de 2,5 milioane de euro, la active de 900 de milioane de euro.Ziarul Financiar a încercat să cumuleze cifrele prezentate de Guvern în listele cu chiriaşi din rândul persoanelor fizice, persoanelor juridice, asociaţiilor şi fundaţiilor şi avocaţilor, adunare din care a rezultat că 584 de chiriaşi au în folosinţă apartamente şi vile cu o suprafaţă cumulată de aproape 80.000 de metri pătraţi pentru care plătesc chirie de 5,4 milioane de euro anual. Dar în multe cazuri chiria este contestată de beneficiari, care se judecă cu Regia.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RA-APPS,
închiriere
/actualitate/explicatia-pierderilor-ra-apps-inchiriaza-apartamente-in-sinaia-cu-86-de-lei-pe-luna-10508737
10508737
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.