EXCLUSIV: Factori decizionali din Ministerul Economiei, la cererea lui Niculae, înlocuiau funcţionarii necooperanţi

Postat la 09 ianuarie 2012 13 afişări

Factori decizionali din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), la cererea lui Ioan Niculae, dispuneau înlocuirea funcţionarilor din conducerea Romgaz sau reprezentanţi AGA care se abăteau de la realizarea scopului ilicit, afirmă surse judiciare.

Şi aceasta în pofida faptului că Ministerul Economiei a fost informat în detaliu, de mai multe ori, despre activităţile derulate de funcţionari, de natură să pericliteze sistemul energetic naţional, implicit să submineze economia naţională, au precizat, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Concret, la solicitarea acţionarului majoritar al InterAgro, Ioan Niculae, imediat ce li se aducea la cunoştinţă sau aflau direct că persoane din conducerea executivă a SNGN Romgaz sau reprezentanţi MECMA în AGA Romgaz se abăteau "de la realizarea scopului infracţional asumat", factorii ministeriali de decizie dispuneau sau dădeau dispoziţie de înlocuire a acestora. "Aceasta în ciuda faptului că MECMA a fost informat în mod repetat şi detaliat de instituţiile abilitate ale statului cu privire la activităţile desfăşurate de gruparea infracţională, de natură să pericliteze sistemul energetic naţional, ca ramură strategică a economiei naţionale şi, pe cale de consecinţă, să submineze economia naţională", au arătat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ministerul Economiei,
Niculae,
necooperanţi
/actualitate/exclusiv-factori-decizionali-din-ministerul-economiei-la-cererea-lui-niculae-inlocuiau-functionarii-necooperanti-9135700
9135700
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.