Excluderea lui Celine Dion din lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreţi stârneşte indignare

Autor: Dorin Oancea Postat la 03 ianuarie 2023 275 afişări

Excluderea lui Celine Dion din lista celor mai mari 200 de cântăreţi din toate timpurile realizată de revista Rolling Stone stârneşte indignare, scrie CNN.

Excluderea lui Celine Dion din lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreţi stârneşte indignare

Publicată în ziua de Anul Nou, lista cuprinde nume importante, de la Aretha Franklin la Rosalía şi alţi artişti cunoscuţi pentru cântece remarcabile.

Dar multe presoane reclamă absenţa lui Dion de pe listă.

Printre aceştia se numără producătorul, promotorul şi artistul Jamie Lambert. Au existat, de asemenea, plângeri că nu au fost incluşi şi alţii, printre care Dionne Warwick, Diana Ross şi Sting.

Publicaţia a părut să anticipeze nemulţumirile.

"Înainte de a începe să derulaţi (şi să comentaţi), reţineţi că aceasta este lista celor mai mari cântăreţi, nu lista celor mai mari voci", a notat introducerea. "Talentul este impresionant; geniul este transcendent".

Dion a anunţat recent că amână mai multe spectacole din turneul din Europa după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică care nu îi permite să cânte aşa cum era obişnuită.

Afecţiunea de care suferă, sindromul "stiff-person", este "un sindrom rar şi progresiv care afectează sistemul nervos, în special creierul şi măduva spinării", potrivit Institutului Naţional pentru Tulburări Neurologice şi Accidente Vasculare Cerebrale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cântăreţi,
listă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.