Evenimentul zilei si Capital, vandute cu 200.000 euro - date oficiale

Postat la 04 martie 2010 31 afişări

Evenimentul zilei si Capital au fost vandute de Ringier Romania catre Editura Evenimentul si Capital pentru 200.000 euro, potrivit datelor publicate miercuri in Monitorul Oficial, insa Bobby Paunescu a declarat pentru MEDIAFAX ca aceasta suma reprezinta doar o parte din pretul de achizitie.

Potrivit Monitorului Oficial, actionarii nou infiintatei companii Editura Evenimentul si Capital SRL, care a preluat de la Ringier Romania SRL publicatiile Evenimentul zilei si Capital, sunt: George Marius Paunescu (Bobby Paunescu), societatea comerciala Spet Shipping S.A. si Claudiu Alexandru Serban.

"In schimbul achizitiei publicatiilor Evenimentul zilei si Capital, Societatea va achita Vanzatorului un pret total de 200.000 (doua sute mii) euro ("Pretul") ce urmeaza a fi achitat in doua transe dupa cum urmeaza: (i) suma de 100.000 (una suta mii) euro care se va achita la data semnarii Contractului de Vanzare-Cumparare ("Avansul"); (ii) suma de 100.000 (una suta mii) euro ce va fi semnata la data finalizarii tranzactiei", se mai arata in decizia publicata in Monitorul Oficial.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Evz,
Capital,
vanzare,
Ringier,
Bobby Paunescu
/actualitate/evenimentul-zilei-si-capital-vandute-cu-200-000-euro-date-oficiale-5714629
5714629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.