EUROVISION 2014: România s-a calificat în finala de la Copenhaga. Paula Seling şi Ovi vor cânta piesa "Miracle" pe 10 mai

Postat la 09 mai 2014 59 afişări

Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României în concursul european Eurovision Song Contest 2014, s-au calificat în finala de pe 10 mai, de la Copenhaga (Danemarca). Paula Seling şi Ovi au trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală a concursului, care s-a desfăşurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga.

EUROVISION 2014: România s-a calificat în finala de la Copenhaga. Paula Seling şi Ovi vor cânta piesa "Miracle" pe 10 mai

 Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), concurează în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa "Miracle", compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România în 2010, când, în finala care a avut loc la Oslo, au ocupat poziţia a treia.

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda şi Islanda sunt celelalte 10 ţări calificate în finala Eurovision Song Contest 2014, după ce au trecut, marţi, de prima semifinală.

Finaliştii - desemnaţi pe baza votului telespectatorilor şi a votului unui juriu de specialitate, în egală măsură - au fost anunţaţi într-o ordine întâmplătoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eurovision-2014-romania-s-a-calificat-in-finala-de-la-copenhaga-paula-seling-si-ovi-vor-canta-piesa-miracle-pe-10-mai-12615540
12615540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.