Emisiunea "Românii au talent" a stabilit un triplu record de audienţă, vineri, la Pro TV

Postat la 08 martie 2014 46 afişări

Show-ul "Românii au talent" şi-a doborât, vineri seară, propriile recorduri de audienţă, fiind lider incontestabil pe toate segmentele de public, cu cifre de până la zece ori mai mari decât programele concurente, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Emisiunea "Românii au talent" a stabilit un triplu record de audienţă, vineri, la Pro TV

 Astfel, în intervalul orar în care a fost difuzat programul, 20.30 - 23.10, pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a stabilit un nou record absolut - 59,1% cota de piaţă.

Cu un rating de 29,7 puncte, Pro TV a depăşit de aproape zece ori Antena 1, următoarea clasată, cu 3,3 puncte de rating şi 6,5% share.

În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, "Românii au talent" a stabilit, vineri seară, un dublu record de audienţă de când a fost lansat show-ul: 28,9 puncte de rating şi 49,6% cota de piaţă, de aproape zece ori mai mult decât Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc în topul audienţelor, cu 2,9 puncte de rating şi 5% share.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/emisiunea-romanii-au-talent-a-stabilit-un-triplu-record-de-audienta-vineri-la-pro-tv-12224074
12224074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.